Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Huobi’nin Rusya Şubesi, Çok Yakında Açılıyor!

Dünyanın en popüler ve büyük kripto para borsalarından Huobi, geçtiğimiz Ağustos ayında beş farklı bölgede beş farklı kripto para borsası açacağının müjdesini vermişti. Çin merkezli kripto para borsalarından HuobiFilipinler, Rusya, Tayvan, Endonezya ve Kanada gibi ülkelerde yeni kripto para borsaları açmak için birkaç şirketle işbirliğine girdiği haberleri ile gündeme geldi.

Huobi tarafından yapılan açıklamaya göre, borsanın Rusya şubesi 12 Kasım tarihinde Rusça bir internet sitesi ve yerel destek hizmetleri ile açılmayı planlıyor. Küresel kripto para firması yeni girişimi ile Rus startup firmalarını ve madencilik projelerini destekleyip, bir eğitsel program da piyasaya sürmeyi planlıyor.

Huobi Global kıdemli yetkilisi Edward Chen ve Rusya ofisi başkanı Andrei Grachev, şubenin açılış tarihini bu hafta St. Petersburg içerisinde yapılan Blockchain Life etkinliğinde duyurdu. Yetkililer, şubenin aslında  24 saat online destek hattı ve Rusça konuşan müşteri temsilcileri bulunduran call center görevi göreceğini belirtti. Günlük trading hacmine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Huobi, blockchain projelerini ve madencilik projelerini hızlandırmayı planlıyor.

Borsa bunun yanı sıra kripto para birimleri ve dağıtık defter teknolojileri odaklı bir eğitsel program da başlatacak. Önde gelen Rus üniversiteleri ile ortaklık yapacağı belirtilen borsanın eğitsel programının gerçek anlamda meyve vermesi ve Rus blockchain sektörünü hareketlendirmesi beklenmekte. Firma bunun yanı sıra küçük madencilik tesisleri için ”konaklama” imkanı sunacak ve bir nevi madencilik oteli gibi hizmet verecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment