Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Kraken’in CEO’su Uyardı – Borsalarda Trade Yaptığınızdan Daha Fazla Koin Tutmayın!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Kraken‘in CEO’su, geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar üzerine konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzre Yeni Zelanda menşeli bir kripto para borsası olan Cryptopia, geçtiğimiz günlerde hacklendiğini açıkladı ve verilen zayiat hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. 2019 yılının ilk kripto para borsa hacklenmesi olarak tarihe geçen bu olay, daha sonra Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun konu hakkında yaptığı yorum nedeniyle çok daha popüler bir hale geldi.

CZ, attığı bir tweet ile kullanıcılara borsaların güvenli olduğunu ve USB veya bilgisayar gibi donanımlarda depolama yapmak yerine, borsalarda veya merkeziyetsiz borsalarda depolama yapmanın daha güvenli olduğunu hatırlattı.

Kraken’in CEO’su Jesse Powell ise, kullanıcılarda uyarılarda bulundu ve kendi borsası da dahil hiçbir platformda aktif olarak alım satım yapılan miktardan daha fazla koin depolanmaması gerektiğini ifade etti. CZ’nin gönderme yaptığı merkeziyetsiz borsalar da değinen CEO, bunların her derde deva olmadığını ifade etti ve DAO merkeziyetsiz borsasının hacklenmesini gündeme getirdi.

 


Changpeng Zhao attığı bu tweet sonrası çok fazla eleştirilmişti ve görünüşe göre eleştiriler hala devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment