Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Geliştirici Jimmy Song: Bitcoin ”Barışçıl Devrim” Aracıdır

Bitcoin geliştiricisi Jimmy Song, lider kripto para biriminin ”barışçıl devrim” için kullanıldığında çok güçlü bir araç olabileceğini ifade etti.

RT programında Max Keiser ile yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulunan Song, Bitcoin’in getirdiği ‘en büyük şeyin’, merkeziyetsizlik ve parasal güç olduğunu vurguladı. Hükümetlerin ve büyük işletmelerin bir araya geldiğinde ”genellikle istediklerini elde” ettiklerini ifade eden Song, kripto para birimlerinin aslında direnişin para birimi olduğunu vurguladı.

”Bitcoin bütün bu küresel hareketlerin birleşmesi için bir para birimi olmalıdır.”

Paris içerisinde sarı yelekliler tarafından yapılan protestolara da değinen Song, protestocuların kripto paraların onlara yardım edebileceğini fark etmediklerini ancak bunu fark etmeleri durumunda büyük kurumların, hükümetlerin ve köklü bankaların devrilmesinde etkili bir araç olabileceğini belirtti.

”Birçok insanın fark etmediği şey şu, parasal güç dünyada büyük bir güçtür. Para kesesini kontrol eden insanlar, aslında dünyayı yöneten insanlardır.”

Song paris içerisindeki protestocuların gerçekten değişim istemeleri durumunda, ilk olarak geleneksel finans sistemini merkeziyetsizleştirmeleri gerektiğini ifade etti. Sarı yeleklilerin asıl yapması gereken şeyin, yönetimde olan kişiyi indirmek değil, onları destekleyen finansal gücü alaşağı etmek olduğunu belirten Song, gücün merkeziyetsizleştirilmesinin kilit öneme sahip olduğunu ve bunun Bitcoin ile mümkün olacağını ifade etti.

Sokaklarda protestolar yapmak ve öldürülme veya yaralanma riskine maruz kalmak yerine, protestocuların herkesi finansal sistemden kurtarmak adına perde arkasından çalışmaları gerektiğini ve bunun büyük hükümetler ile büyük bankalardan geçtiğini vurguladı.

”Bu, Bitcoin ile mümkün olan çok daha barışçıl bir devrimdir.”

Bunun yanı sıra geçtiğimiz tarihlerde Paris içerisindeki protestoculardan birisinin ceketindeki ”Bitcoin Satın Al” yazısı dikkat çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment