Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Kullanıcıları, Floki Inu (FLOKI) Listelemesine Yoğun İlgi Gösterdi

Singapur merkezli kripto para borsası Bitrue, kullanıcıları arasında yaptığı oylama sonucu meme token Flokı Inu’yu (FLOKI) listeleyeceğini duyurdu.

CoinGecko verilerine göre yaklaşık 2 milyar dolar günlük işlem hacmi ile 13. sırada bulunan Bitrue, 27 Aralık tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Flokı Inu‘nun borsada listelenmesi için kullanıcıların, borsanın yerel token’i “Bitrue Native Token (BTR)” kullanarak katılabileceği bir oylama başlatmıştı.

Floki Inu, kullanıcılar tarafından borsada listelenmesi için %90’dan fazla oy aldı. Oylama sonucu Bitrue, 29 Aralık tarihinde yaptığı yeni bir paylaşım ile kullanıcıların Floki Inu’larını borsaya aktarabileceklerini, FLOKI / USDT paritesinin ise Türkiye saati ile 30 Aralık Perşembe günü 13:00’de işleme açılacağını duyurdu.

 Floki Inu (FLOKI), haberin kaleme alındığı saatlerde CoinGecko verilerine göre 0,00010444 dolardan işlem görüyor.

Son günlerde Binance, Coinbase ve Kraken gibi büyük kripto para borsalarında listeleme üzerine çalışan Floki Inu ekibi, bu amaçla change.org‘da imza kampanyaları başlattı ve topluluğu destek vermeye davet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!