Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT ve Metaverse Projesi Alethea AI, Binance Smart Chain’in Fonundan Yatırım Aldı

Alethea AI ekibi tarafından perşembe günü yapılan açıklamaya göre proje, Binance Smart Chain’in gelişimi için oluşturulmuş fondan yatırım aldı.

NFT teknolojisini kullanan Alethea AI, Binance Smart Chain ile yapacağı iş birliği kapsamında Nuh’un Gemisi adlı metaverse ekosisteminin gelişimini sürdürmeyi hedefliyor.

İki taraf arasında yapılan iş birliğinin metaverse ortaklıklarını, stratejik NFT uygulamalarını, yapay zeka ve NFT teknolojilerine odaklı olacak şekilde düzenlenecek pazarlama ve eğitim kampanyalarını kapsayacağı açıklandı.

Binance Smart Chain için oluşturulan fon, Alethea AI projesine yaptığı yatırım kapsamında bir miktarda ALI token satın alsa da, işlemin büyüklüğüne ilişkin bir detay paylaşılmadı.

Binance Smart Chain ekosisteminin gelişimi için Ekim 2021 tarihinde kurulan bu fon, toplamda 1 milyar dolarlık büyüklüğe sahip. Binance tarafından yapılan açıklamada bu fonun yetenek gelişiminden, likidite teşvik programı, geliştirici programı ve yatırım ile kuluçka programlarından oluşmak üzere dört ana kategorisinin olacağı belirtilmişti.

Alethea AI, oluşturduğu dijital bir koleksiyonu ekim ayının sonunda açık artırma yoluyla satışa çıkarmış, bu koleksiyon için birincil ve ikincil piyasalarda toplamda yaklaşık 2 bin 400 ETH toplanmıştı.

Binance Smart Chain için oluşturulmuş fonun yatırım direktörlüğünü üstlenen Gwendolyn Regina, Alethea AI ekibine yapılan yatırım hakkında, “NFT’lerin nelere gebe olabileceğini keşfetmeye henüz yeni yeni başlıyoruz. Alethea AI, NFT’lerin ve metaverselerin gelişim sürecindeki bir sonraki ayağa öncülük ediyor ve bizler, BSC ekosisteminin bu şekilde zenginleştiğini görmekten ötürü heyecan duyuyoruz.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!