Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası OKEx Para Çekme İşlemlerini 27 Kasım’da Açıyor!

Kripto para borsası OKEx, birkaç hafta boyunca kapalı tuttuğu para çekme işlemlerini açacağını duyurdu. OKEx CEO’su Jay Hao tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre borsa kullanıcıları 27 Kasım tarihinden itibaren sorunsuz bir şekilde para çekmeye başlayabilecekler.

Bitcoin ve kripto para borsası OKEx, borsa kurucusu Star Xu’nun tutukluluğu yüzünden ara verilen para çekme işlemlerini geri açacağını doğruladı. OKEx CEO’su Jay Hao, dün ve bu sabah paylaştığımız iddiaları Weibo üzerinden doğruladı.

27 Kasım itibarıyla işlem yapılabilecek

Dün birkaç hafta önce Çin polisi tarafından tutuklanan Star Xu’nun serbest bırakıldığına dair iddialar ortaya çıktı. OKEx kullanıcıları bu iddiaların sabah saatlerinde güçlenmesiyle birlikte umutlanmaya başladılar. Borsa CEO’su Jay Hao öğleden önce bir tweet paylaşıp borsadaki paraların güvende olduğunu ve kullanıcıların zamanla paralarını sorunsuz bir şekilde çekebileceklerini duyurdu.

Jay Hao bu duyuruyu yaptıktan birkaç saat sonra Weibo üzerinden yeni bir gönderi paylaştı. OKEx CEO’su sosyal medya aracılığıyla paylaştığı bu gönderisinde borsadaki para çekme işlemlerinin 27 Kasım itibarıyla devam edeceğini aktardı. Hao para çekme işlemlerine herhangi bir kısıtlama getirilmeyeceğini ve insanların paralarının tamamını çekebileceklerini belirtti.

OKEx token bu haberle birlikte yükselişe geçti

OKEx borsasının kendi kripto parası olan OKB, Star Xu’nun serbest kalmış olabileceği iddialarının yayılması ile birlikte yükselişe geçti. CoinGecko verilerine göre OKB token son 24 saat içerisinde yüzde 15’ten fazla değer kazandı ve 5.72 dolardan işlem görmeye başladı.

Fiyat son 24 saat içerisinde bu kadar yükselmiş olsa da OKB grafiğinde saat 13:50 ile 14:10 arasındaki 20 dakikalık zaman dilimi içerisinde ilginç bir şey yaşandı. 13:50’de 5.78 dolar olan OKB fiyatı 14:10’da 5.60 dolara kadar düştü. Bu zaman aralığı tam da Jay Hao’nun para çekme işlemlerinin açılacağı iddiasını doğruladığı ana denk geliyor.

Sektörün tanındık isimlerinden Dovey Wan, OKB fiyatındaki bu hareketliliğe dair bir açıklama yaptı ve bunun tipik bir “sell the news” örneği olduğunu aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!