Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası OKEx’in CEO’su: “Paralarınız Güvende”

Dev kripto para borsası OKEx’in CEO’su Jay Hao, para çekme işlemlerinin durdurulması ile ilgili bir açıklama yapıp “paralarınız güvende” mesajı verdi.

Çin polisi 16 Ekim tarihinde kripto para borsası OKEx’in yöneticisi hakkında bir soruşturma başlattı. Hakkında soruşturma başlatılan bu yönetici borsanın özel anahtarlarından birini kontrol ettiği için bu soruşturma borsadaki para çekme işlemlerinin aksamasına yol açtı.

OKEx 16 Ekim tarihinde bir duyuru yayınlayıp borsadaki para çekme işlemlerinin bir süreliğine durdurulduğunu açıkladı. Borsa CEO’su Jay Hao aradan geçen birkaç günün ardından ilk kez konuşup “paralarınız güvende” dedi.

Giren yok çıkan var

Jay Hao bugün Twitter hesabından bir paylaşım yapıp OKEx’ten günlerdir para çıkışı olmadığını belirtti. Borsanın para çekme işlemlerine getirdiği kısıtlamanın hala geçerli olduğunu söyleyen Hao bu sırada borsaya para girişinin sürdüğünü vurguladı. Glassnode verilerine atıfta bulunan Hao, OKEx’e giren para miktarının 17 Ekim tarihi itibarıyla sıfıra indiğine dikkat çekti

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!