Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası ShapeShift, Yakında Zorunlu Olacak Yeni Üyelik Programını Tanıttı

4 Eylül tarihinde yazılı olarak yapılan bir açıklamaya göre, kripto para borsası ShapeShift aşamalı olarak borsa kullanıcıları için zorunlu bir model haline gelecek olan yeni üyelik modelini hazırladı ve kullanıma sundu.

ShapeShift CEO’su ve kurucusu Erik Voorhees, bugünden itibaren borsanın ShapeShift Membership isimli yeni programına geçiş yaptığını duyurdu. ShapeShift özünde ”üyelik olmayan kripto para borsası” olarak bilinse de, bu yeni geliştirilmiş hesap tabanlı üyelik modeli, ”sıkıntıları azaltmak ve müşterileri korumak” için entegre edilecek.

Yapılan açıklamaya göre, program şu an için müşterilerin tercihine bırakılmakta ancak yakın gelecekte her kullanıcı için zorunlu hale gelecek ve ”temel” seviyede kişisel bilgi gerektirecek. Ödül programı çerçevesinde kullanıcıların daha iyi fiyatlar elde edeceği ve enva i çeşit ShapeShift ürün ve hizmetinden daha fazla faydalanabileceği belirtilmekte. Firma söz konusu faydaların zamanla değişeceğini de vurguluyor.

Ödül programının öncesine kadar kullanıcıların herhangi bir trade işlemi yapmak için giriş yapması veya kayıt olması gerekmiyordu. ShapeShift’in yaptığı yeni açıklamada ”hesap tabanlı platform yeni olsa da, eski modelimiz aracılığıyla müşterilerimizi korumaya devam edeceğiz – müşteri varlıklarını borsamızda depolamayacağız” ifadeleri kullanıldı.

ShapeShift’in iş modeline benzeyen bir başka kripto para borsası LocalBitcoins ise, bu yılın başlarında kullanıcıları tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı. Söz konusu eleştiriler aynı şu an ShapeShift’in yapmakta olduğu gibi, platforma yeni kullanıcı kimlik doğrulama yöntemlerinin ve önlemlerinin getirilmesi üzerine başlamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment