Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası WhiteBIT’ten Netflix Ortaklığı: Yerel Kripto Para Birimi WBT Huobi’de Listeleniyor

Ukrayna merkezli kripto para borsası WhiteBIT, Netflix Avrupa ile iş birliğine gidildiğini açıkladı. 

WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov 17 Eylül tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, borsanın Netflix Avrupa ile iş birliği yaptığını duyurdu.

CEO Nosov paylaşımda; iş birliğinin kripto para piyasası eğitimlerini, diziler ve müşterilerin kripto para kullanarak Netflix abonelik ücretlerini ödemesi gibi birçok ortak projeyi kapsadığına yer verdi.

2022 sonunda kripto para ile abonelik ödeme servisinin hizmete girebileceğini belirten CEO anlaşmanın 2025 yılı sonuna dek geçerli olacağını ifade etti.

Huobi, WhiteBIT’in Yerel Kripto Para Birimini Listeliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Asya merkezli Huobi, Ukrayna merkezli kripto para borsası WhiteBIT’ın yerel token’ı WBT’yi listeleyeceğini duyurdu.

Huobi 19 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, 22 Eylül tarihinde WBT’nin listelenmesinin planlandığını bildirdi. Kullanıcıların WBT mevduatlarını 19 Eylül TSİ 14.00 itibariyle Huobi hesaplarına yatırabileceklerini belirten borsa para çekme işlemlerinin 23 Eylül TSİ 14.00’da aktif hale geleceğini açıkladı.

Huobi, WBT spot ticaretinin WBT/USDT paritesi ile başlayacağını ve mevduat hacminin önceden resmi olarak duyurulacağını, taleplerin birbirini karşılayabilecek doygunluğa ulaşmasının ardından piyasanın açılacağını da belirtti.

Coingecko verilerine göre listelenme haberinin ardından yaklaşık %35 dolar kazanan WBT, yazım esnasında 3,978 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!