Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonlarında Hacimsizlik Devam Ediyor: 7 Milyon Dolarlık Giriş

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlardan geçtiğimiz hafta içerisinde net 7 milyon dolarlık para girişi oldu.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, son zamanlarda düşük giriş-çıkışların yaşandığı belirtildi. Ayrıca bu haftaki 7 milyon dolarlık giriş ile birlikte 6 haftada yaşanan toplam fon çıkışı 93 milyon dolara düştü.

CoinShares yaptığı paylaşımda, Ethereum’da yaşanan para çıkışının sürdüğünü belirtirken Bitcoin’e 5 haftanın ardından 17,4 milyon dolar değerinde fon girişi yaşandığını söyledi.

 

Geçtiğimiz hafta Bitcoin’e ve birçok kripto para fonuna para girişi yaşanırken Ethereum’dan 15,4 milyon dolar para çıkışı görüldü. Altcoinlere ise toplamda 1,8 milyon dolar değerinde küçük miktarlarda para girişi oldu. Cardano’ya 100 bin dolar, Ripple’a 300 bin dolar ve Solana’ya 1,4 milyon dolar para girişi yaşandı.

Geçen hafta toplam 15,4 milyon dolar çıkış yaşayan Ethereum fonları, yılın başından bu yana en fazla çıkış yaşanan yatırım ürünlerinden biri oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!