Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanlarından Ledger Artık Monero’yu Destekliyor

Kripto para cüzdanlarından Ledger, Monero’ya destek vermeye başladı.

Ledger’dan Monero Desteği

Kripto para sektörünün önde gelen cüzdan üreticilerinden olan Ledger, Nano S adlı ürününde Monero (XMR) desteği sunmaya başladı.

Trezor ve KeepKey gibi şirketlerle birlikte sektörün önde gelen isimlerinden olan Fransa merkezli Ledger, Nano S ürününün Monero’daki güncellemeyle uyumlu olduğunu belirtiyor.

Kripto para piyasasının en büyük on koini arasında bulunan Monero’yu desteklemeye başlamaktan büyük “heyecan duyduklarını” belirten Ledger CEO’su Eric Larchveque şöyle ekliyor:

“Monero’yla birlikte Ledger cihazlarında kripto para piyasasının toplam değerinin %90’ını oluşturan koinleri destekler hale geldik.”

Popüler Koinlere Destek

Geniş kitlelere hitap eden Ledger, özellikle piyasanın önde gelen koinleri üstünde çalışmalar yürütmeyi tercih ediyor. Sektörde Ledger’a rakip olan şirketlerin de genel olarak bu tarz koinleri tercih ettiklerini söylemek mümkün.

Kripto para piyasasında çeşitli hack saldırıları yaşanırken Ledger gibi şirketler kullanıcılara olabildiğince güvenli bir hizmet sunmaya çalışıyorlar.

Trezor bu ayın başlarında kullanıcıları sahte ürünlere karşı uyarmak için bir bildiri yayınladı. Trezor’un bildirisine göre sahtekarlar Trezor ürünlerinin neredeyse bire bir kopyalarını tasarlayabiliyor ve böylelikle insanları kandırabiliyorlar.

Ledger’ın Başarısı

Halihazırda oldukça büyük bir şirket olan Ledger, sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bundan birkaç gün önce New York’ta yeni bir ofis açılacağını belirten Ledger yetkilileri ayrıca Intercontinental Exchange’in (ICE) eski yöneticilerinden biri şirket bünyesine kattılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment