Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Ayda Yüzde 200 Artan Altcoini Listeliyor: DeXe Nedir?

Kripto para borsası Binance yayınladığı duyuru ile DeXe tokenı listelediğini duyurdu. 1 haftada %100’den fazla artış gösteren DeXe fiyatı Binance haberiyle %15’e yakın yükseldi. Binance borsası DeXe’yi ne zaman, hangi paritelerde listeliyor ve DeXe nedir?

En popüler kripto para borsalarından olan Binance, yeni yayınladığı listeleme duyurusu ile DeXe (DEXE) tokenın platformda yer alacağını açıkladı. DeXe 21 Ocak günü Türkiye saati ile 11:00’de borsanın Innovation Zone kısmında listeleniyor. Binance kullanıcıları DEXE işlemlerini DEXE/ETH ve DEXE/BUSD pariteleri kapsamında yürütebilecekler.

DeXe fiyatı bir ayda %220 arttı

DeXe token Binance listeleme duyurusunun katalizör görevi görmesi ile %10’dan fazla değerlenerek rekor tazeledi. DeXe fiyatı 6,93 dolar ile tüm zamanların en yüksek değerini gördü. DeXe değerini bir haftada 2 katına çıkarırken, 1 ayda ise %220’den fazla değerlendi.

Ağ hayatına Ekim 2020’de başlayan DeXe için piyasa değeri yaklaşık 17.5 milyon dolar. DEXE için günlük ticaret hacmi ise 6.4 milyon dolarda konumlanıyor.

dexe-fiyat-kripto-para
DEXE fiyatı için 7 günlük değişimi gösteren grafik. Kaynak

DeXe nedir?

DeXe Network DeXe Dao tarafından yönetilen, merkeziyetsiz bir sosyal trading ve varlık yönetimi platformudur. DeXe profesyonel traderlara kişiselleştirilmiş trading tokenı oluşturma ve diğer cüzdanları kopyalama gibi imkanlar sunar. Dexe Network kullanıcıları için blockchain tabanlı ve güvenli kripto para portföy hizmeti sağlar.

Platformun kendi kripto parası olan DEXE ERC-20 tabanlı bir tokendır. DEXE yönetişim (governance) kararlarında yer alma, çeşitli özel ödüller toplama ve staking gibi faaliyetler için kullanılabilir. DEXE Binance borsası dışında Uniswap, MXC.COM, 1inch Exchange platformları tarafından listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!