Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonlarında Geçtiğimiz Hafta Rekor Para Girişi Görüldü: Düşüşü Birçok Yatırımcı Fırsat Olarak Gördü

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlarına geçtiğimiz hafta içerisinde net 274 milyon dolarlık para girişi gerçekleşti.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, üst üste ikinci hafta para girişi olduğu belirtildi. Bitcoin’e rekor para girişi görülürken Ethereum’dan para çıkışları sürdü.

Coinshare’in paylaştığı verilere göre, dijital varlık yatırım ürünleri bu yıl içerisinde rekor giriş gördü. Paylaşımda CoinShares, “Geçtiğimiz hafta yaşanan Terra USD’nin (UST) sabitliğinin bozulmasının ardından düşüş yaşayan kripto paralar, yatırımcılar için bir fırsat olarak görüldü.” dedi.

Geçtiğimiz hafta bitcoin’den 300 milyon dolara yakın para giriş yaşanırken Ethereum’dan 26.7 milyon dolar para çıkışı görüldü. Ayrıca bu hafta birçok altcoin’e para girişi yaşandı. Cardano ve Tron’a 300 bin dolar, Ripple ve Litecoin’e 200 bin dolar para girişi yaşandı. Geçtiğimiz hafta para çıkışı yaşanan Polkadot’ta yine para çıkış görüldü. Solana ise 5.3 milyon dolarlık fon çıkışı yaşadı.

Geçen hafta toplam 26.7 milyon dolar çıkış yaşayan Ethereum fonlarının, yılın başından bu yana toplam çıkış miktarı yaklaşık 236 milyon dolar oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!