Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonlarında Hacimsizlik Devam Ediyor: 10 Milyon Dolarlık Giriş

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlara geçtiğimiz hafta içerisinde net 10 milyon dolarlık para girişi oldu.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, son zamanlarda düşük giriş-çıkışların devam ettiği belirtildi. Ayrıca bu haftaki 10 milyon dolarlık giriş ile birlikte 8 haftada yaşanan toplam fon çıkışı 75 milyon dolara düştü.

CoinShares yaptığı paylaşımda, yatırımcıların hala tereddütlü olduğunu söyledi.

Ethereum’da geçen hafta yaşanan para girişinin devam ettiği belirtilirken Bitcoin’e geçen haftanın ardından bu hafta da küçük miktarda fon girişi yaşandığı bildirildi.

Geçtiğimiz hafta Bitcoin’e ve birçok kripto para fonuna para girişi yaşanırken aynı zamanda  short (kısa) Bitcoin fonuna 2,1 milyon dolar para girişi görüldü. Altcoinlerde ise uzun sürenin ardından para çıkışı yaşandı. Altcoinlerden toplamda 4,4 milyon dolar değerinde küçük miktarlarda para çıkışı oldu. Cardano’dan 500 bin dolar, Solana’dan 400 bin dolar ve Ripple’dan ise 300 bin dolar para çıkışı görüldü.

Geçen hafta toplam 5,6 milyon dolar fon girişi yaşayan Ethereum, yılın başından bu yana en fazla çıkış yaşanan yatırım ürünlerinden biri olmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!