Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasaları ‘Yeşillendi’: ETH 400$ Üstünde, BTC 7,000$ Civarlarında!

Coin360‘dan aktarılan verilere göre, Ethereum’un (ETH) rahat bir şekilde 400 dolar üzerine ve Bitcoin‘in (BTC) 7,000 dolar seviyesine yakın seyrettiği 11 Nisan tarihi itibariyle kripto para piyasaları yükselişe geçti.

koinler
koinler

Ethereum 24 saatlik süreçte basım saatine göre 420$ seviyesinden işlem görerek neredeyse %3’lık bir artış yakaladı.

 

BTC ise basın saatine göre yaklaşık 6,900$ seviyelerinden işlem görerek son 24 saatlik süreçte yaklaşık olarak %1’lik bir artış gösteriyor. CoinMarketCap‘ın verilerine göre Bitcoin piyasa hakimiyeti %43.5 civarına doğru küçük bir gerileme yaşamış gibi görünüyor.

CoinMarketCap’de listelenen top 10 koin listesine göre, basın saatine göre 24 saatlik süreçte %19.53’lük bir yükseliş ile 7.2 dolar civarlarında işlem görmekte olan  EOS başı çekmekte. EOS’un fiyat artış sebebi olarak EOIS Blockchain platformu Dawn 3.0‘ın  6 Nisan tarihli ön sürüm duyurusu gösterilebilir.

Basın saatine göre toplam piyasa değeri, 3 Nisan‘daki aylık 283 milyar dolarlık seviyenin altında ama yine de ayın başlangıcında görülen 243 milyar dolarlık seviyenin de üstünde seyrederek 270 milyar dolar civarında geziniyor.

Avrupa Komisyonu’nun dün yaptığı Blockchain teknolojisine destek ve 22 ülkeden oluşan Avrupa Blockchain Ortaklığı (European Blockchain Partnership) açıklaması, BTC ve ETH’nin sırasıyla 7.000 dolar ve 400 dolar seviyelerinde durmasını sağlayan Blockchain kabulünün getirdiği büyük bir başarı olarak haneye geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment