Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasalarında Bugün: Düşüşlerin Arasında TRX ve BNB Parlıyor

27 Ocak 2019 günü kripto para ve Bitcoin fiyatları ile ilgili sorulan sorulara ve piyasanın durumuna gelin cevap arayalım. Günü görece düşüşler ile geçiren kripto para piyasasında buna karşın, TRX ve BNB başta olmak üzere bazı yükselişler görebilmek mümkün.

Lider kripto para Bitcoin, 3.597 dolardan kendisine alıcı bulurken, basın saatine göre yüzde 1.3’lük bir düşüş yaşamış durumda. Yine ilk üçü tamamlayan XRP ve Ethereum’da da benzer düşüşler görmek mümkün. İlk 5 sırada en fazla düşen ise yüzde 3,22’lik düşüşle Bitcoin Cash oldu.

LTC, XLM, EOS, Cardano, IOTA, Monero, Dash, NEO ve Bitcoin Cash SV gibi kripto para birimlerinin yaşadığı düşüşlerin devam ettiği dönemde yakaladığı çıkış ile adeta pırıl pırıl parlayan kripto para ise TRON oldu. Son dönemde yakaladığı büyük çıkışla adından söz ettiren TRX, şu anda yüzde 13’e yakın bir artış yakalamayı başardı ve fiyatını 0,0304 dolara kadar çıkardı.

Bitcoin’in de düşüşü ile birlikte BTC karşısında da değerini arttıran TRX, orda da yüzde 14’e varan bir artış ile değerini 845 Satoshi’ye çıkarmayı başardı.

TRX ile birlikte artış yaşayan bir başka kripto para da Binance Coin. Yüzde 4’lük bir artış yaşayan BNB, 7,11 dolardan işlem görüyor. İlk 30 sıradaki kripto paralar içerisinde artış yaşayan bir diğer koin ise Ziliqa. Yüzde 5’lik bir artış yaşayan Ziliqa’nın değeri ise 0,023 dolar oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment