Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası Kan Kaybetmeye Devam Ederken, Bazı Token’ler Yüzde 20 Civarı Artış Yaşadı

Kripto para piyasası bir hafta önce başlayan düşüş dalgasından hala kurtulamadı ve son 24 saat içerisinde bile piyasa 4 milyar dolar civarında kayıp yaşadı.

Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Ripple gibi önde gelen kripto para birimlerinin yaşadığı düşüş, %2 gibi oranlardan %8 gibi oranlara yükseldi. Bütün bunların tetikleyicisi olarak görülen Bitcoin Cash ise, kısa bir yükseliş yaşadıktan sonra tekrardan 236 dolardan 215 dolara kadar geriledi.

Basın saatine göre geçtiğimiz son iki ile üç saat aralığında ise, BCH, BTC, ETH ve XRP hem hacim hem de fiyatta ufak çaplı bir geri dönüş yaptı ancak piyasa hala inanılmaz bir düşüş eğiliminde. Buna rağmen bazı token’ler, büyük kripto para birimlerinin aksine ciddi bir yükseliş yaşadı.

Beklenmedik Zamanda Yaşanan Yükseliş

Büyük hacimli kripto para birimleri kızıla çalarken, nispeten daha küçük hacme sahip olanlar %5 ile %20 arasında değişen yükseliş sergiledi.

Brave tarayıcısının kripto para birimi olan Basic Attention Token, sabah saatlerinde %16 üzerinde bir yükseliş yaşadı ve 0.16 dolardan 0.185 dolara kadar yükseldi. Bunun yanı sıra sabah 8 sıralarında 561.835 dolarlık BAT transfer işlemi de gözlerden kaçmadı.

Basın saatine göre bir nebze düzeltme yaşamış olan BAT, hala %8.87’lik bir yükseliş yaşıyor ve 0.181 dolardan işlem görüyor. Bunun yanı sıra 40. sırada yer alan Aurora ise, basın saati itibariyle %10.20 üzerinde bir ivme yakalamış durumda. Bir dönemin popüler kripto para birimi Golem de, %9.11’lik yükseliş ile, ‘büyükler düşerken yükselen küçükler’ listesine dahil oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment