Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasının Yeşillenmesiyle Stellar 0,67 Dolar Oldu

Kripto para hayranlarının çoğu 2017 yılının en iyi 10 kripto parası arasında Stellar’ı görünce şaşkınlık yaşadı. Birçok yatırımcı kısa vadeli kazanç sağlayamayacakları para birimlerini önemsemiyor. Tüm bunlara rağmen Stellar geçen seneyi 0,50 doları aşarak tamamlamıştı. Bugün de diğer para birimleri gibi yükselişe geçen Steller %33 artarak 0.65 doları aştı. Kripto para sektörü için geçen bu zor hafta göz önüne alındığında ilginç bir sıçrama.

Stellar’ın Fiyatı Ripple’ın Hızını Takip Ediyor

Kripto para piyasasında üzerine düşülmesi gereken iki para birimi varsa bunlara XRP ve XLM diyebiliriz. Çünkü Stellar hedefleri gereği finansal sektörü daha modern bir hale getirmek için tasarlanmış bir kripto para birimi. Piyasanın balinaları Stellar’ın değeri 0.10 dolar olduğundan beri yakından takip ediyorlar. Bu takip edişin sonucu olarak Bitcoin’in günlerdir yaşadığı zorlanıştan dolayı etkilenen altkoin piyasasının aksine değeri yavaş yavaş arttı.

Stellar’ın fiyatı 0.91 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Aralık 2017’nin başında 0,20 dolardan daha düşük bir değere sahip olmasına rağmen büyük bir adım attı. Tüm piyasa, son birkaç ay içinde farklı farklı kripto para birimlerinin ve değerinin patladığını gördü. Ne yazık ki Stellar, Bitcoin’in yaşadığı düşüşten etkilendi ve hafta başında 0,44 dolar seviyelerine gerilemişti.

O zamandan beri, Stellar’ın fiyatının güçlü bir dönüş yaşadığını gördük. Geçtiğimiz birkaç gündür engebeli bir yolculuk yapmasına rağmen Stellar’ın fiyatı şimdi 0.67 dolar. Yakın bir sürede tüm zamanların en yüksek rekorunu kırar mı kırmaz mı bunu konuşmak mümkün görünmüyor, ancak bildiğiniz gibi bu piyasada her şey mümkün. Benzer bir amacı paylaşan iki ayrı projeyken, Stellar ve XRP fiyatının aynı anda yükselmesi ilginç.

Medyanın Güney Koreli borsalarla ilgili sahte bilgi yayması nedeniyle kripto para sektörüne çok fazla hasar meydana geldiği için pazar toparlanmaya devam ediyor. Şimdilik, işler Koin Bülteni yeşili yönünde ilerliyor.

Binance, şu an itibariyle Stellar hacminin önde gelen ticaret platformu. Hacmen Bittrex’ten yaklaşık 30 milyon, Poloniex’ten ise 54 milyon dolar önde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment