Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasına Damga Vurabilirler: İşte Token Çıkarması Beklenen 25 Proje!

Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen 25 kripto para açıklandı.

Kripto para piyasasında önde gelen bir kaynak olan WuBlockchain 8 Temmuz tarihinde Twitter’dan paylaştığı gönderide, yılın ikinci yarısında token çıkaracak olan yirmi beş önde gelen proje belirledi.

Monad, Aleo, Magic Eden, Berachain, Babylon, Scoll, Karak, Movement, SynFutures, Backpack, Puffer, LiFi, Lens, Solv, Symbiotic, Swell, Zircuit, StakeStone, Hamster Kombat ve HyperLiquid gibi projeler arasında yer alıyorlar. Her bir proje, merkezsiz finans (DeFi) platformlarından blockchain altyapı çözümlerine ve oyun ekosistemlerine kadar çeşitli yenilikler sunmaktadır.

Söz konusu projeler arasında 100 milyon doları aşkın yatırım alan 5 kripto para ise şunlar olacak:

  • Monad (L1) – 244 milyon dolar
  • Aleo (L1) – 228 milyon dolar
  • Magic Eden (NFT Pazar Yeri) – 149,40 milyon dolar
  • Berachain (L1) – 142 milyon dolar
  • HashKey (CEX) – 100  milyon dolar

Resim

Genellikle altcoinlerin piyasaya sürülmesi kripto para piyasasını canlandırırken ve yeni yatırım fırsatları ile teknolojik ilerlemeler sunmaktadır.

Airdroplar da yapılacak

Bu projeler, blockchain topluluğunda stratejik ortaklıklar ve geliştirme süreçleriyle dikkat çekmektedir. Söz konusu projelerin birçoğu piyasaya ilk girişi esnasında belli başlı kriterlere paralel olarak airdrop dağıtımları da gerçekleştirecekler. Projeler bu dağıtımları genel olarak tanıtım ve topluluk amaçlı gerçekleştiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!