Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasında Wall Street Memes Heyecanı! Listelenecek Borsalar Açıklanıyor

Kripto para piyasasında heyecanlı bekleyiş için geri sayım başladı. Wall Street Memes’in (WSM) listeleneceği borsalar açıklanıyor.

Kripto para piyasası kısa süreli bir iyimserlik dönemine girmiş gözüküyor. Bununla birlikte yatırımcılar dikkatlerini yeniden potansiyel coin’lere çevirmeye başladı.

Sonuç itibarıyla yatırımcılar ön satış kripto para projelerine yöneldi. Özellikle lansmana yakın ve kazandıracağını düşündükleri ön satış projesini arıyorlar.

Bunlardan en öne çıkanı ise ön satış etkinliğinde topladığı fon destansı kilometre taşlarına ulaşan Wall Street Memes (WSM).

Yatırımcılar borsa listelemesine çok az kalsa bile Wall Street Memes token satın almaya devam ediyor. Peki ön satışının bitmesine saatler kalan WSM token neden bu kadar ilgi çekti?

İşte 2023’ün en merakla beklenen tokeninin bu hafta önde gelen borsalarda satışa sunulması hakkında bilmeniz gereken her şey.

Piyasalarda Wall Street Memes Heyecanı Dorukta

Dikkatleri üzerine çekmeye devam eden projelerden biri, ön satışında 25 milyon doların üzerinde fon toplayan Wall Street Memes (WSM).

Wall Street Memes, borsadaki eylemleri nedeniyle oldukça dikkat çekmeyi başaran özel yatırımcılardan oluşan bir topluluk. Bu özel yatırımcılar daha önce GameStop’taki açığa satış çılgınlığından sorumluydu ve şimdi bu enerjiyi bir meme token şeklinde paraya çevirmeye çalışıyorlar. O da son günlerin çok konuşulan ismi Wall Street Memes (WSM) token.

WSM token ön satışı hızla başarılı oldu ve sadece birkaç ayda 25 milyon doların üzerinde fon toplamayı başardı. Çoğu meme coin henüz topluluk oluşturma aşamasındayken, WSM listelenmeden önce 1 milyondan fazla takipçiye sahip olmayı başardı. Bu nedenle 1 milyondan fazla üyeden oluşan bir topluluğa güvenildiği için bu tokenin bu kadar hızlı bir şekilde başarılı olması şaşırtıcı değil.

Wall Street Memes Ön Satışı Bitiyor

Mevcut takipçiler yalnızca anında likidite ve yüksek işlem hacmi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda merkezi borsaları da çekebilir. Bunun nedeni, merkezi borsaların sürekli olarak arkasında aktif ve kendini adamış bir topluluk olan gelecek vadeden projeler araması. Çünkü bu projeler daha yüksek işlem hacimleri ve etkileşim getirir.

Bu nedenle uzmanlar, bu akşam ön satışı bitecek ve 26 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 13:00’te önde gelen borsalarda listelenmeye başlayacak olan tokenin adından fazlasıyla söz ettireceğini belirtiyor.

Büyük bir topluluğun yanı sıra WSM tokeni, kripto para dünyasında gerekli deneyime sahip bir geliştirme ekibine emanet. Nitekim ekip daha önce, kısa sürede tükenen ve 2,5 milyon dolar toplayan başarılı Wall Street Bulls NFT koleksiyonundan sorumluydu. Ayrıca bu ekip, bu yılın başlarında Bitcoin blok zincirinde Wall Street Ordinals koleksiyonunu da başlatmıştı.

WSM İçin “Meme’lerin Kralı” Deniyor

Bir kripto para projesinin başarıya ulaşması için binlerce sahibinin, meraklısının ve yatırımcının bu projeyi desteklemesi gerekiyor. Bu büyük WSM ordusu, tüm sosyal medya platformlarında 40 milyondan fazla gösterime katkıda bulunarak en iyi kripto uzmanlarının ve analistlerinin dikkatini çekti.

Sektördeki analistler projeyi, Pepe Coin gibi büyük sükse yaratıp benzer getiriler sağlayabilecek bir sonraki meme coin sezonu için “meme’lerin kralı” olarak tanımlıyor.

Proje, sosyal medyada bir dizi meme tabanlı mizah yoluyla Wall Street’teki açgözlü kapitalistlerle alay etmeyi amaçlıyor.

WSM’ye Elon Musk Etkisi

WSM topluluğu o kadar ilgi çekti ki X (Twitter) CEO’su milyarder Elon Musk’ın bile radarına girmeyi başardı. Musk birkaç kez meme’ler hakkında yorum yaparken görüldü. Hatta projeyle etkileşime geçti.

Bu da birkaç kripto balinasının satış öncesi etkinliği sırasında milyonlarca dolarlık Wall Street Memes token satın almasına yol açtı.

Yatırımcılar, Elon Musk gibi milyarderlerden gördüğü ilgi nedeniyle uzun vadeli beklentilerini merak ediyor. Büyük topluluğun borsalar için muazzam işlem hacimleri yaratacağını düşünüyorlar.

Ayrıca, yatırımcılar WSM’nin sunduğu sağlıklı ödüllerinden yararlanmak için pozisyon alıyorlar.

Şu anda, ön satış alıcıları tarafından 300 milyon WSM’den fazla stake edilmiş durumda ve bu da onlara yüzde 50 APY getirisi sağlıyor.

Buna ek olarak, projenin arkasındaki tokenomik yapı, tamamen topluluk odaklı olduğu için onu yatırımcılar adına ideal bir yatırım haline getiriyor.

Ekip, ön satışta kendileri için herhangi bir token tahsis etmedi ve bu da projeye olan uzun vadeli güvenlerini ve bağlılıklarını gösteriyor.

Bunun yerine, 2 milyar WSM arzının tamamı, yüzde 50’si ön satışta satılmak ve diğer yüzde 50’si topluluk ödülleri ile CEX/DEX likiditesi için ayrılmak üzere topluluğa tahsis edildi.

Bu tür bir tokenomik yapı, yatırımcıların token piyasaya sürülürken ekibin büyük satışlar yapması konusunda endişelenmelerine gerek kalmamasını sağlıyor.

Wall Street Memes Borsa Listelemesi Yarın Açıklanacak

Listelenecek ilk borsa, Wall Street Memes’in kendi internet sitesi ve X hesabından açıklanacak. Ön satış etkinliği bu akşam TSİ 21.00’de sona ereceği için bu projede FOMO oluşmaya devam ediyor ve bu da balinalar ve bireysel yatırımcılardan gelen geç yatırım telaşına yol açıyor. Yani Wall Street Memes token satın almak isteyenlerin hâlâ bir şansı bulunuyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!