Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasında Yeni Hafta: Sektörün Genelinde Düşüş Var, TRON ve Waves ise Yükselişe Devam Ediyor

14 Ocak 2019 pazartesi günü itibariyle, kripto para piyasaları yeni bir haftaya merhaba dedi. Haftanın ilk gününde, Bitcoin fiyatında hafta sonu başlayan düşüş devam ederken, BTC bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 3586 dolardan işlem görüyor.

Piyasadaki toplam değerine göre ilk 10 sırada yer alan kripto paralardan TRON ve stabil kripto para Tether hariç hepsinde düşüş yaşanırken, haftanın ilk gününde an itibariyle en fazla değer kaybeden kripto paralar, yüzde 10’a yakın bir düşüş yaşayan Bitcoin Cash SV, yüzde 5 düşüş yaşayan Ethereum, yüzde 6 düşen Litecoin ve Bitcoin Cash olarak karşımıza çıkıyor.

Piyasada, bir süre önce aldığı ikinci sırayı yeniden Ripple’a kaptırarak 3. sıraya gerileyen ETH, 120 doların hemen altında işlem gçrürken; Bitcoin Cash SV ise 77 dolar seviyelerine kadar inmiş durumda.

EOS ve Stellar’da da belirgin düşüşler devam ederken, piyasadaki genel durumun aksine, TRON yine pozitif ayrışmayı başarmış durumda. Son dönemde yakaladığı yükseliş ile haberleri domine eden TRX, Bitcoin ve diğer lider kripto paraların düşüş yaşadığı bir günde, yaklaşık yüzde 7’lik bir artış yaşayarak 0,024 dolar seviyelerinden kendsine alıcı buluyor.

Bitcoin’in de yaşadığı düşüşle, Satoshi bazında da değerini oldukça iyi bir şekilde arttırmayı başaran TRX, şu anda 682 Satoshi’den işlem görürken bu alanda da yüzde 9’luk bir çıkış yaşadı ve yatırımcısını mutlu etmeyi başardı.

Listenin biraz altında ise, Waves; yaşadığı yüzde 5’lik artışla çıkış yapan bir diğer koin oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment