Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasını Kasıp Kavuran Pepe Coin Türk Borsasında Listelendi

Son günlerde kripto para piyasasının gündemine oturan Pepe Coin Türk kripto para alım-satım platformu Bitexen’de listelendi.

Dogecoin ve Shiba gibi bir meme (şaka) coin olan ve son günlerde kripto para piyasasınının en çok konuşulan coin’i Pepe Coin (PEPE) yaşanan yeni gelişmeler ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Uzun zamandır kripto paralarda yaşanan ayı piyasasına rağmen, Pepe Coin küçük miktarda yatırım yapan yatırımcılar arasından yeni milyonerler doğmasına neden oldu. Bu da PEPE üzerinde oldukça fazla ilgi oluşmasını sağladı. Son 1 haftada yaklaşık %800 yükselen PEPE için Türk kripto para alım-satım platformu Bitexen’den adım geldi.

Yüzlerce altcoin’in listeli olduğu kripto para alım-satım platformu Bitexen, trend’lere ayak uydurmak ve yatırımcıların eğilimlerine destek olmak adına PEPE’i listeledi.

Bitexen kripto para alım-satım platformu üzerinden PEPE alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. PEPE yazım sırasında 2 milyar dolarlık hacme sahip olmakla birlikte, 42. sırada yer alıyor ve yaklaşık %800‘lük bir artış ile 0,000002898 dolardan işlem görüyor.

Bitexen üzerinden PEPE Coin alıp-satmak için buradaki linkten üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!