Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7.5 Milyon Dolarlık Kripto Para Şirketi Kullanıma Hazır!

San Francisco merkezli kripto para şirketlerinden Dharma Labs, artık kullanıcılarına hizmet vermeye başladı.

Kısa bir süre önce kurulan Dharma Labs adlı şirket, geçtiğimiz haftalarda bir yatırım süreci başlatmış ve bu süreci başarıyla tamamlamıştı. Şirket şubat ayında aralarında Coinbase Ventures’ın da bulunduğu birkaç isimden toplamda 7.5 milyon dolar değerinde yatırım almayı başardı.

Yatırım sürecini başarıyla tamamlayan ve sektörün önde gelen isimlerinden destek alan Dharma Labs, geçtiğimiz günlerde bir gönderi paylaştı ve resmen hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Şirketin yayınladığı duyuruya göre kullanıcılar bu kredi platformunda istediklleri cüzdanı kullanabilecekler. Ancak şu anda platformda yalnızca Ethereum ve merkezsiz sabitkoin (DAI) destekleniyor.

Dharma Labs sektördeki birkaç farklı platformun aksine emanet usulüyle çalışmıyor. Bu da kullanıcıların kendi özel anahtarlarını kendi başlarına yönetebildikleri anlamına geliyor.

Dharma Labs, bu özelliğin özellikle merkezi kripto para borsalarıyla kıyaslandığı zaman son derece avantajlı olabileceğini belirtiyor. Bu avantajların başında ise platforma yapılacak herhangi bir hack saldırısı yüzünden para kaybetmemek geliyor.

Şirket konu hakkında yayınladığı duyuruda kripto paraların kullanım alanlarından da bahsediyor. Dharma Labs’e göre insanlar kripto para kullanarak faiz ve fatura işlemleri yapabilmeli, kripto para üzerinden kredi alabilmeliler.

https://cointelegraph.com/news/cryptocurrency-lending-firm-dharma-launches-its-service-to-the-public

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment