Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’deki Kripto Para Şirketi İflasını Açıkladı

ABD’deki Bcause Mining LLC adlı bir kripto para şirketi geçtiğimiz günlerde ihtiyari iflasını açıkladı.

ABD‘nin Virginia eyaletinde yer alan Bcause Mining adlı bir madencilik şirketi geçtiğimiz günlerde ihtiyari iflas duyurusunda bulundu. Virginia’da yer almasına rağmen Şikago gibi farklı bölgelerde sözleşmeleri bulunan ve farklı müşterilere hizmetler veren şirket, borcunu ödemeyecek gibi gözüküyor.

TheBlock gibi kaynaklar tarafından yapılan haberler, Bcause Mining’in elindeki varlıkların toplam değerinin 1 ile 10 milyon dolar arasında olduğunu öne sürüyorlar. Ayrıca şirketin toplam borcunun da aynı fiyat aralığında olduğu tahmin ediliyor.

Durum böyleyken Bcause Mining LLC’nin borcunu ödeyememe ihtimalinden endişe duyması pek şaşırtıcı değil. TheBlock tarafından yapılan habere göre şirket bu durumda yapılabilecek en makul şeylerden birini yaparak ihtiyari iflas duyurusunda bulundu.

Şu ana dek yapılan açıklamalar, şirketin bundan sonraki adımının mahkemeyle görüşmek ve borçları yapılandırma sürecini başlatmak olacağını gösteriyor. Şirket bu sayede aralarında Fidelity, Amazon Web Services ve Dominion Energy gibi isimlerin bulunduğu alacaklılarına ödeme yapmaya başlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment