Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın Ünlü İsmi, Vitalik Buterin’e ”Reddedemeyeceği Bir Teklif” Yaptı!

Toplam piyasa hacmine göre ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) ve hemen arkasındaki üçüncü en büyük kripto para birimi XRP arasındaki rekabet aradaki farkın biraz açılmış olmasına rağmen hala tam gaz devam ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Ethereum’un en etkin isimlerinden birisi olarak bilinen Vitalik Buterin’in paylaştığı bir gönderi, her şeyin çok farklı olabileceği ihtimalini düşündürtmeye başladı.

Buterin 2013 yılının ortalarında XRP’nin arkasındaki firma olan Ripple bünyesinde stajyer olarak çalışmak için ABD vizesi başvurusu yaptığını ancak o tarihlerde sadece 9 aylık bir şirket olan Ripple’ın, 1 yıllık şirket olma gereksinimini karşılamadığından, kendisinin gerisin geri dönmek zorunda kaldığını itiraf etmişti.

21 Nisan tarihinde ilgili tweet’e Ripple CTO’su David Schwartz’dan bir yanıt geldi. Schwartz, bu durumun kendisini hala üzdüğünü ve ”burada başarmış olabileceğin o muhteşem şeyleri” bir düşünsene ifadesini kullanıp teklifini yaptı:

”Belki yine başvurabilirsin? Biz her zaman iyi stajyer arayışındayız.”


Durum espri olsa da, Schwartz’ın ünlü kurucu Buterin’e ”stajyer” muamelesi yapması birçok Twitter kullanıcısını da kızdırdı ancak Buterin’den konuya herhangi bir cevap gelmedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment