Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Sektöründe Teknik Analizin Önemi ve İndirimli Eğitim Fırsatı!

Herhangi bir yatırım enstürmanı ile yakından ilgileniyorsanız, o ürünün hakkındaki haberleri ve gelişmeleri takip etmek, size elbette çok fazla şey kazandıracaktır. Konu eğer zaten kripto paralar ise, bu alanda daha da dikkatli olmanız gerekir. Sektörde olan şeyleri görüp, olabilecek gelişmeleri takip ederek yatırım stratejisi geliştirmek, gerçekten de çok önemli ve temel bir noktadır.

Ancak bunun kadar önemli olan bir başka şey de, grafiklerin dilinden anlamak ve bunların neye işaret ettiğini görmektir. Doğru tekniklerle ve doğru eğitimler ile kendinize bu yetiyi kazandırırsanız, o zaman bunu ‘temel analiz’ ile birleştirerek, çok daha efektif bir süreç izleyebilirsiniz.

Her şeyden önemlisi, bu sayede çok daha aktif ve bağımsız bir yatırımcı olursunuz ve bu da sizin yatırımlarınız konusunda özgüveninizi arttıracak bir başka noktadır. Zaten birçok otoriteye ve ünlü isimlere baktığınızda, onların da teknik analiz ve temel analizi bir arada harmanlayarak hamleler yaptığını görürsünüz.

Kripto para sektöründe çok şeyler yaşanıyor ancak şu anda resmin bütününe baktığımızda, sektör halen emekleme döneminde ve daha olacak çok fazla şey var. Siz de, geç kalmadan bir teknik analiz eğitimi alabilir ve bu konuda başarıya yelken açabilirsiniz.

İşte bu noktada, sizlere sunduğumuz ve Koin Bülteni okuyucularına özel teknik analiz eğitiminden yararlanabilirsiniz. Eğitim; Koin Bülteni’nde yaptığı haftalık Bitcoin analizleri ile bilinen ünlü eğitmen Taner Bozkurt tarafından verilecektir. Serfitikalı olacak olan bu eğitim, Koin Bülteni okuyucularına özel yüzde 10 indirim ile sizleri bekliyor. Siz de konu başlıklarına ve etkinlik detaylarına ulaşmak için; aşağıdaki linki ziyaret edip, eğitime kayıt olabilirsiniz!

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment