Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Veri Platformu The TIE 9 Milyon Dolar Fonlama Aldı

Kripto para sektörü odaklı bilgi sağlama platformu The TIE, düzenlediği A Serisi yatırım turunda 9 milyon dolar fonlama aldı.

The TIE tarafından yapılan açıklamaya göre Blizzard’ın öncülüğünde gerçekleşen yatırım turuna diğer isimlere ek olarak Golden Tree Asset Management, NYDIG, Hudson River Trading, Republic Capital, Gemini Frontier Fund ve Nexo’dan yöneticiler katıldı.

Kripto para sektöründeki gelişmelere yönelik bilgi sağlayan The TIE’ın SigDev Terminal adlı ürünü; kullanıcılara piyasadaki verilere ve sektördeki şirketlere ilişkin bilgilere tek bir platform üzerinden erişme imkanı sunuyor.

Firma, yeni aldığı fonlamayı kurumsal çözümler geliştirmek ve verinin yeniden dağıtılması ile token ilişkileri üstünde çalışmak için kullanmayı planlıyor.

The TIE’ın CEO’su Joshua Frank, müşterilerin özellikle sektördeki gerçek zamanlı gelişmelere ilgi gösterdiğini ve firma olarak hizmet verdikleri müşterilerin ortalama 2 milyar dolar değerinde varlığı yönettiğini söylüyor.

The TIE’ın sektördeki akranlarından Lukka yakın zamanda 110 milyon dolar, Dune Analytics ise 69.4 milyon dolar fonlama almıştı. The TIE, aldığı yeni fonlamayla 100 milyon dolar değerlemeye ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!