Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Yatırımcıları Sosyal Medyada Hangi Konuda Konuşmaya Başladı?

Kripto para piyasasında son dönemlerde enflasyon, Bitcoin ETF, ve gerçek dünya varlıklaır (RWA) gibi başlıklar yatırımcıların ilgisini çekiyor.

On-chain analiz platformu Santiment kripto para yatırımcılarının ilgi odağında yer alan başlıkları paylaştı. Özellikle orta vadeli ilgi odaklarını analiz eden Santiment, yapay zeka, Bitcoin ETF, gerçek dünya varlıkları (RWA), Binance olayı, Curve (CRV) olayı, boğa piyasası, ayı piyasası ve enflasyon gibi başlıkların öne çıktığını belirtti.

Kullanıcıların sosyal medya üzerinden etkileşimlerini ve paylaşımlarını baz alan bu araştırma, piyasadaki nabzın nerede arttığını ortaya koyarken yatırımları şekillendiren olay olay örgüsünü de gözler önüne serdi.

Santiment paylaştığı araştırmaya ek olarak yaptığı açıklamada, özellikle enflasyon ve gerçek dünya varlıklarına ilişkin konuların yılbaşından bu yana yüksek bir ilgi gördüğüne yer verildi:

Enflasyon ve Curve konuları yükseliş işaretleri verirken, enflasyon ve gerçek dünya varlıkları yılbaşından bu yana çok daha yüksek bir şekilde tartışılmaya devam ediyor. Şubat ayının başında bu 4’ün sosyal hacimde nasıl dalgalandığını ve piyasa değerlerini nasıl etkilediğini izleyin.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!