Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Yatırımcısı Tulsi Gabbard ABD Başkanlığına Aday Oldu

ABD‘de kripto paralara verdiği destekle tanınan kongre üyelerinden Tulsi Gabbard, 2020 yılında ABD başkanlığına aday olacağını açıkladı.

ABD vatandaşlarının çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduklarını ve bu sorunları çözmek istediğini belirten Gabbard, konu hakkında şu duyuruyu yayınladı:

“Başkanlığa aday olmaya karar verdim. Önümüzdeki hafta resmi açıklamalarda bulunacağım. Amerikan halkının önünde çok fazla zorluk var ve ben bu zorlukları çözmek istiyorum.”

Kripto Para Yatırımcısı

Tulsi Gabbard, Aralık 2017’de değeri 1.001$ ile 15.000$ arasında değişen miktarda kripto para yatırımı yaptı. Gubbard, kripto para piyasasının zirveyi gördüğü bu dönemde Ethereum’a ve Litecoin’e yatırım yaptı.

Gabbard’ın şu anda ne kadar kripto parası var bilinmiyor ancak CCN gibi kaynaklara göre bu yatırımı yaptıktan sonra zarar etmiş olması gayet muhtemel.

ABD Kongresi’nde yer alıp kripto para yatırımı yapmış olan tek isim Gabbard değil. Cumhuriyetçi Parti üyelerinden Bob Goodlatte’nin de kripto para destekçisi olduğu biliniyor.

Goodlatte geçtiğimiz yıl verdiği bir beyanda değeri 17.000$ ile 80.000$ arasında değişen miktarda Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ether sahibi olduğunu belirtti.

Goodlatte’nin oğlu Bobby Goodlatte Jr. ise kripto para borsalarından Coinbase’in melek yatırımcıları arasında yer alıyor.

Washington’dan Destek

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Coinbase, Circle ve Digital Currency Group, bundan bir süre önce ABD’nin başkenti Washington’da Blockchain Derneği isimli yeni bir örgüt kurdu.

Bu derneğin kurulma amacı, Washington’daki yetkililerle daha yakından iletişim kurmak ve kripto paralar hakkında bilgiler vermek. Bu şirketlerin amacı ABD yetkililerinin kripto paralara daha ılımlı yaklaşmalarını sağlamak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment