Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

New York Meclis Üyesi: İnsanları Kripto Paralar Hakkında Bilgilendirmek Lazım

New York Meclis Üyesi Clyde Vanel, Blockchain sektörünün daha hızlı bir şekilde gelişebilmesi için halkın bu alanda bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyor.

ABD‘nin New York eyaletindeki meclis üyelerinden olan Clyde Vanel geçtiğimiz günlerde ConsenSys tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Blockchain sektörünün günümüzdeki durumuna ilişkin bazı yorumlar yapan Vanel, Blockchain düzenlemeleriyle ilgili de bazı notlar paylaştı.

Vanel’e kripto para ve Blockchain sektörlerinin günümüzdeki en büyük eksiklerinden biri; halkın büyük bir kısmının bu sektörlerdeki gelişmelerden habersiz olması. Bu durumun değişmesi için kripto para ve Blockchain şirketlerinin daha çok efor sarf etmeleri gerektiğini söyleyen Vanel, halkın bu alanlardaki gelişmelerden haberdar edilmesi gerektiğine inanıyor.

Vanel ayrıca şu anda kripto para sektöründeki iyi gelişmelerin değil çoğu zaman kötü gelişmelerin medyaya yansıtıldığını, bu yüzden pek çok insanın kripto paraları dolandırıcılıkla, hırsızlıkla ve sahtekarlıkla bağdaştırdığını vurguladı.

Özellikle New York sınırları içerisindeki kripto para şirketlerini bu bağlamda daha fazla çalışmaya davet eden Vanel, yerel yetkililerin de kripto paralarla ilgili gerekli adımları atmaya çalıştıklarını söyledi. Şu ana dek kripto paralara karşı genel olarak temkinli bir tavır sergileyen New York’un gelecekteki kararları nasıl olacak göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment