Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paralar ile İlgilenen Kişileri Anlatan ‘Cryptos’ İsimli Bir Dizi Çekiliyor

Entourage ile gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Kevin Connolly’nin de oynacağı bir dizi olan ‘Cryptos’ ile ilgili çekimler başladı.

Connolly, yaptığı açıklamada şu anda halen geliştirilme aşamasında olan dizi ile ilgili olumlu mesajlar verdi. Başarılı isim, kripto para dünyası ile ilgili olarak insanlara daha fazla bilgi vermeyi amaçladıklarını ifade ederken, şu ifadeleri kullandı:

”Kripto paralar ile ilgili insanları korkutan esas şey pek fazla bilmemeleri. Benim gibi insanlar halen bir şeyler öğreniyor ancak merak hiçbir zaman kaybolmuyor.’

Dizi; çekecekleri film ile ilgili yapımcı bulamayan dört arkadaşın, parayı çıkarabilmek için kripto para tradingine başlamasını konu alıyor. Popüler kültür ögeleri arasında istendiği kadar yer bulamasa da, yine de başarılı işlere konu olan kripto paralar; şimdi de bu dizi ile gündeme gelecek. Sektör ve kripto paraların arkasındaki felsefe ile ilgili olarak da bilgilerin yer alacağı dizinin, farkındalığı arttıracağı çok aşikar.

Daha önce Deep Web, KevCoin ve Life of Bitcoin gibi çok kaliteli yapımlar çıkmış ve zaten bazı YouTube ve Twitch yayıncıları da bu konuya ciddi bir şekilde ağırlık vermişti.

Cryptos isimli dizi de, daha önce HBO’da yayınlanan Silikon Vadisi ve Showtime’ın teknoloji girişimlerini konu alan ‘Billions’ isimli dizilerinin yaptığı yapmaya çalışarak; insanları kripto paralar konusunda bilgilendirmeye ve merak etmelerini sağlamayı amaçlayacak. Bakalım dizi, beklenen etkiyi yapacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment