Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Piyasalarını Takip Ettiğimiz CoinMarketCap Artık iOS’ta

Kripto piyasaları hakkında veriler sağlayan popüler internet sitesi CoinMarketCap, ilk mobil uygulamasını çıkardı.

Salı günü yapılan açıklamadan şirketin 2013‘te kurulmasının ardından 5. yıl dönümünü, şimdilik sadece iOS kullanıcıları için erişilebilir olan yeni mobil uygulaması ile kutluyor. CoinMarketCap yüzlerce farklı koinin ve tokenin fiyatlarını, piyasa değerlerini ve işlem hacimlerini borsalara göre listelemekte. Alexa’nın gerçekleştirmiş olduğu küresel olarak en çok ziyaret edilen siteler sıralamasında ise 174. olmakta.

Şirket bu yeni mobil uygulamayı duyurmasının yanı sıra CoinMarketCap’in bu zamana dek toplamda 60 milyon farklı kullanıcı tarafından ziyaret edildiğini duyurdu.

CEO Brandon Chez‘in yaptığı açıklamada:

“Bu alan geçtiğimiz 5 yıl boyunca oldukça gelişti ve biz de onun ile birlikte geliştik. Bu yıl dönümümüz için kullanıcılarımıza sunacağımız büyük bir sürprizin iyi olabileceğini düşündük.”

CoinMarketCap uygulaması şu anda iTunes üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir olmakta. Şu ana kadar almış olduğu 12 değerlendirmenin hepsinden ise 5 yıldız almış bulunmakta. Şirket aynı zamanda geçtiğimiz salı günü yeni logosunu tanıtmıştı.

Gelişmekte olan dijital varlıklar piyasasında CoinMarketCap’inde giderek rakipleri artmakta. Ünlü veri sağlayıcısı Thomson Reuters geçtiğimiz günlerde ünlü kripto para birimlerini platformuna eklemişti. Şirket aynı zamanda CoinMarketCap’in daha az trafiğe sahip rakibi CryptoCompare sitesinin de altyapısına destek sağlamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment