Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin Beş Kripto Para Birimini Delist Ediyor!

Popüler kripto para borsalarından birisi olan KuCoin, Özel Değerlendirme Kuralı kapsamında platformunda birden fazla kripto para birimini delist edeceğini açıkladı.

Söz konusu değerlendirme kuralı temel olarak borsanın ününü zedeleyecek herhangi bir projeyi liste dışı etmeyi içeriyor ve görünüşe göre 5 kripto para birimi bu tanıma uymakta.  Borsanının ününü zedeleyebilecek unsurlar arasında borsaya yeterince bilgi sunulmaması, KuCoin’e bilgi vermeden projede değişiklik yapılması veya yasa dışı davranışlarda bulunulması yer almakta.

KuCoin yaptığı resmi açıklamada 5 koin’in bu parametrelerin dışında kaldığına hükmetti ve Cosmo Coin, Sirin Labs Token, Endor Protocol, Bounty0x ve son olarak Aigang’ın platformdan çıkarılacağını duyurdu. Söz konusu kripto paraların yatırma işlemi şimdiden kapatıldı ve önümüzdeki Perşembe günü bunların işlem çiftleri de kaldırılacak. Para çekme işlemleri ise 19 Aralık 2019 tarihine kadar açık bırakılacak. Bu tarihe kadar sahip oldukları fonları çekmeyen kullanıcılar kripto paraları üzerinde hiçbir hak iddia edemeyecek.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment