Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kullanıcılar Arbitrum’dan Sonra Yeni Airdrop Beklentisiyle Bu İki Protokole Yöneldi

Uzun zamandır beklenen Ethereum (ETH) katman-2 çözümü Arbitrum’un (ARB) airdrop duyurusundan sonra kullanıcılar, yeni beklentiyle Starknet Bridge ve zkSync Bridge’e yöneldi.

On-chain analitik platformu Dune Analytics’ten alınan verilere göre kullanıcılar, Arbitrum’un ARB airdrop duyurusunun ardından airdrop beklentisiyle zkSync’e ve Starknet’e ağlarına geçiş yaptı.

Verilere göre Starknet’e ETH aktarımı yapan kullanıcı sayısı Arbitrum’un airdrop duyurusundan önce ortalama 800 ila 1000 seviyesindeyken dün büyük bir artış yaşayarak 4.190’a ulaştı. Ayrıca köprü üzerinde toplamda yatırılmış 187 bin dolar değerinde 103 ETH’e bulunuyorken airdrop duyurusu sonrasında yatırılmış ETH sayısı ise yaklaşık %305 artarak 776 bin dolar değerinde 417’ye yükseldi.

Öte yandan zkSync’e ETH aktarımı yapan kullanıcı sayısı airdrop duyurusu öncesinde günlük 1.000 civarı olarak bulunuyorken duyuru sonrasında 6,5 kat artış göstererek 7.748’e kadar yükseldi. Yatırılan toplam ETH tutarı ise aynı periyot içerisinde 662 bin dolar değerinde 334 ETH’den 2,1 milyon dolar değerinde 1.141 ETH’ye yükselerek %241 artış yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!