Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arbitrum’a Popüler İki Kripto Para Borsasından Destek: Listeleyecekler!

Ethereum (ETH) katman-2 çözümü Arbitrum’un uzun süredir beklenen ARB airdrop duyurusu ile beraber popüler iki kripto para borsasından listeleme haberi geldi. 

Arbirtrum’un yakın tarihte yaptığı airdrop açıklaması popüler kripto para borsalarını harekete geçirdi. Huobi ve MEXC, 23 Mart tarihinde gerçekleşecek airdrop dağıtımının ardından ARB’yi listeleyecek.

Huobi tarafından yapılan duyuruda, ARB yatırma işlemlerinin TSİ bugün 15.00’da başladığı belirtilirken diğer detayların ilerleyen günlerde netleşeceği belirtildi. Bununla birlikte Huobi, ilk aşamada ARB/USDT ve ARB/USDD işlem çiftlerini ticarete açacak.

MEXC ise benzer şekilde 23 Mart tarihinde listeleme işlemini gerçekleştireceğini fakat net saatlerin ilerleyen günlerde belli olacağını beyan etti. MEXC, ilk aşamada ARB/USDT işlem çifti ile alım-satım işlemlerini başlatacak.

Borsalar, listeleme sırasında oluşabilecek yüksek volatilite hareketlerine karşı kullanıcıları uyardı ve olası büyük zararlardan kaçınmaları için temkinli davranmalarını önerdi.

Birçok kullanıcının binlerce ARB kazandığı airdrop’a dair detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!