Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Messari CEO’sundan Bitcoin Fiyatını 100 Bin Dolara Taşıyacak Tahminler: Tarih Verdi!

Kripto analitik platformu Messari CEO’su Ryan Selkis, Bitcoin (BTC) fiyatını 100 bin dolara taşıyacak olaylar zincirini paylaştı.

Messari CEO’su Ryan Selkis yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin fiyatına ve finansal piyasalara dair dikkat çeken tahminlerde bulundu. Gönderisinde Bitcoin’in 12 ay içerisinde 100 bin dolara ulaşacağını söyleyen Selkis, önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla bankacılık krizinin yaşayacağını ve bunun bir başlangıç olacağını belirtti.

CEO, bankacılık sektöründe yaşanacak bu domino yıkımının beraberinde ABD Merkez Bankası (FED) kesintilerini getireceğini belirtirken ardından yaşanacak Bitcoin yükselişini işaret etti. Tüm bu kehanetlerine paralel olarak Bitcoin’in tutarlı bir ivmeyle yükselişini devam edeceğini vurgulayan Selkis, bu sürecin sonunda 100 bin dolar bandının aşılacağını ön gördü.

Fakat CEO, 100 bin dolarlık fiyat hareketindeki en önemli noktanın büyük oyuncuların ve kurumların Bitcoin satın almasında yattığını ifade etmekten çekinmedi:

Geleceğe yönelik bu iyimser bahiste, Bitcoin’in finansal sistem için bir cankurtaran görevi üstlendiğini söyleyebiliriz. Ancak işin püf noktası kurumların Bitcoin satın almasında yatıyor. Bunun için iğneye iplik geçireceğimiz titiz bir süreç var. Şu anda olası en iyi senaryo bu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %7,4‘lük yükseliş performansı sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 26.788 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!