Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurucu Müşteri Fonlarını Kumarda Kaybettiğini İtiraf Etti: Bu Altcoin Adeta Çakıldı!

Popüler NFT serisi Goobers ve kripto para birimi CluCoin’in (CLU) kurucusu DNP3’ün bütün müşteri fonlarını kumarda kaybettiğini açıklamasıyla CLU ve NFT koleksiyonun taban fiyatı fiyatı çakıldı.

Kripto patronu ve Twitch yayıncısı DNP3 resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, bütün müşteri fonlarını kumarda kaybettiğini duyurdu. Açıklamasına özür dileyerek başlayan kurucu, “Bu haberi vermenin kolay bir yolu yok ve bu hayatımda vermek zorunda kaldığım en zor mesajlardan biri” ifadelerine yer verdi.

2022 yılında eline geçen her parayı Stake.com isimli online kumar sitesine yatırdığını itiraf eden DNP3, her şeyini kaybettiğini belirtti. Kurucu, tam olarak ne kadar para kaybettiğine dair bir detay paylaşmadı.

Geçen yıl inanılmaz derecede kumar bağımlısı oldum. Bulabildiğim her doları büyük kazanma umuduyla Stake’e yatırıyordum. Büyük kazançlar elde ettiğimde bile yeterli olmadı. Sonunda kendi hayat birikimim ve müşteri fonları dahil her şeyi kaybettim.

İfadelerinde defalarca özür dileyen DNP3, kendi öz saygısını kaybettiğini ve bu bağımlılığından kurtulmak için yardım almaya başladığını açıkladı. Kurucu, önümüzdeki süreçte CLU, Xenia ve Gridcraft & Goobers projelerinin geleceğine dair detaylı açıklamalarda bulunacağını sözlerine ekledi.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre CLU son 24 saat içerisinde %77 değer kaybetti ve haberin kaleme alındığı esnada 0,0000000005782 dolardan işlem görüyor. Öte yandan DNP3’ün kurucusu olduğu Goobers NFT serisinin OpenSea taban fiyatı da 0,02 Ethereum‘a (ETH) kadar geriledi. Proje, 20 Şubat 2022’de 55,25 ETH taban fiyatla zirveye ulaşmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!