Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcı 48 Bin Dolardan Bitcoin Alıyor

Kripto para borsası Coinbase’in cüzdanlarından 13.000’den fazla Bitcoin çıktı. Kurumsal yatırımcılar tarafından alındığı düşünülen bu bitcoinlerin çıkış fiyatı, 48.000 dolar oldu.

BitLicense lisansına sahip sayılı borsadan olan Coinbase, Tesla dahil olmak üzere birçok kurumsal şirkete kripto para hizmeti veriyor. CryptoQuant CEO’suna göre Coinbase’in kurumsal müşterileri, 25 Şubat sabahı binlerce adet bitcoin satın aldılar. Bitcoin, öğlen saatlerinde 49.637 dolardan işlem görüyor.

“Gördüğüm en güçlü boğa sinyali”

Öğlen saatlerinde gelen bilgiye göre, Coinbase Pro cüzdanından 13.300’den fazla Bitcoin çıktığı gözlemlendi. Blockchain üstünden takip edilen bu bitcoinlerin varış noktası, Coinbase Custody tarafından kullanılan birkaç farklı cüzdan oldu. Bu cüzdanlar, saklama hizmeti arayan kurumsal yatırımcılarca tercih ediliyor.

bitcoin-btc-coinbase-pro-custody
Kaynak

Ki Young Ju, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bunun gördüğü “en güçlü boğa sinyali” olduğunu söyledi. Bu bitcoinlerin satış fiyatının 48.946 dolar olması muhtemel.

“Dokuz, on basamaklı işlemler yaptılar”

Coinbase, 25 Şubat günü Bitcoin almak isteyen kurumsal şirketlere rehber olması amacıyla bir paylaşım yaptı. Şirket, bu paylaşımında Bitcoin’in ve diğer kripto paraların yasal durumuna, nasıl kullanılabileceklerine ilişkin soruları yanıtlıyor.

Coinbase’in hedefi, kripto para almak isteyen ancak yasal belirsizlikler nedeniyle çekinen şirketlere yardımcı olmak. Borsanın kendi açıklamasına göre, “dünyanın en büyük kurumlarından bazıları şu ana dek Coinbase’te dokuz, on basamaklı işlemler” yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!