Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kyber Network Balinalar Tarafından Yoğun Rağbet Görüyor: En Son Görüldüğünde KNC Yüzde 67 Yükselmişti

Kripto analitik şirketi Santiment, Kyber Network’ün yerel token’ı Kyber Network Crystal’ı (KNC) biriktiren balinaların son üç aydır alımlarını hızlandırdığını öne sürdü.

Santiment 25 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, cüzdanında 1 milyon ile 10 milyon arasında KNC bulunan balinaların son üç ay içerisinde toplam arzın %20’sini satın aldığını bildirdi. Şirket, bu tür bir alım hareketinin son görüldüğü tarihte KNC’nin %67’nin üzerinde pozitif performans gösterdiğine işaret etti.

Piyasada sıkça gündeme gelen balina alımları, genellikle bir varlığın değerinden daha ucuza fiyatlandığı yönünde bir işaret olarak kabul ediliyor. Bunun nedeninin, balinaların genellikle portföy yöneticileri ve profesyonel bireysel yatırımcılardan oluşması olduğu öne sürülüyor.

Coingecko verilerine göre piyasa değeri olarak en büyük 262. kripto para olan KNC’nin piyasa değeri 92,6 milyon dolar olarak hesaplanıyor. Toplam arzı 223 milyon KNC olan token’ın yalnızca 102 milyonluk kısmı dolaşımda bulunuyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!