Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple (XRP) NFT Üreticilerine Desteğini Sürdürüyor: 250 Milyon Dolarlık Fonun 3. Turu Başladı

Popüler kripto para Ripple (XRP), içerik oluşturucuların XRP Ledger (XRPL) üzerinde NFT projeleri başlatmasına yardımcı olmak için 250 milyon dolarlık “İçerik Oluşturucu Fonu”nun üçüncü aşamasını başlattı.

Ripple, içerik üreticilerine yatırım yapmaya devam ediyor. “İçerik Oluşturucu Fonu” olarak adlandırılan teşvik paketinin üçüncü dalgasını başlattığını duyuran şirket, proje başına gereksinimlere bağlı olarak 25.000 dolar ila 250.000 dolar arasında katkıda bulunacak. Şirket tarafından belirtilen hibe başvuru şartları arasında, projenin dijital ve fiziksel ürünler etrafında odaklanması, bağımsız olması, tamamlanmaya yakın olması ve özellikle XRP Ledger‘da uzun vadeli büyümeye odaklanması gerekiyor.

NFT alanının öncüsü olan Ethereum (ETH) tabanlı projelerle mücadele etmeyi hedefleyen Ripple şirketi, sadece para desteği ile de sınırlı kalmıyor. Fonun bir diğer avantajı olarak, bu yeni dijital alanda blokzincir teknolojisinin gelişimini teşvik etmek için teorik ve teknik destek vermeyi de amaçlıyor.

Konuyla ilgilenen içerik üreticilerinin başvuruları 30 Aralık‘a kadar yapması gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!