Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Larry Cermak: Bitcoin İçin Önümüzdeki Yıl Benimsenme Yılı

The Block’tan Larry Cermak paylaştığı tweet ile LMAX Digital hacminin rekor seviyeye ulaştığını duyurdu ve 2021’in Bitcoin için benimsenme yılı olabileceğini söyledi. Cermak bu rekorun neden önemli olduğunu da açıkladı.

The Block araştırma ekibinin başındaki isim Larry Cermak, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile dün LMAX Digital ticaret hacminin rekor seviyeye ulaşarak 1.22 milyar dolara ulaştığını söyledi. Cermak bu gelişmenin önemini vurgulayarak, LMAX Digital’ın yalnızca kurumsal bir spot borsa olduğuna dikkat çekti.

Bitcoin kurumsal ilgili her geçen gün daha fazla çekiyor

Larry Cermak LMAX Digital’ın hacimde ulaştığı rekor seviyeyi bir grafik ile duyurdu. Cermak, ekim ayında LMAX Digital platformunda 10 milyon doların üzerinde işlem gerçekleşen 32 kullanıcı olduğunun altını çizdi. Ayrıca Cermak, dün vadeli işlem hacimlerinin de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ekledi.

Larry-cermak-bitcoin-benimsenme
Larry Cermak tarafından paylaşılan, LMAX Digital ticaret hacmini gösteren grafik. Kaynak

Açıklamalarına, Bitcoin‘in artık yalnızca bir eğlenceden ibaret olmadığını gösteren kurumsal ilginin varlığı ile devam eden Larry Cermak; artık her baktığı yerde bir BTC ilgisi ile karşılaştığını öne sürdü. Bu ilgi artışını hem bir anekdot olarak hem de verilerde görülebileceğini belirtti.

“Daha büyük oyuncuların hareket etmelerinin daha uzun sürdüğünü ve bu sebeple önümüzdeki yılın benimsenme yılı olabileceğini unutmayın”

Kripto para yatırımı yapan bireysel yatırımcılar da artışta

Her geçen gün başka bir yatırım efsanesi Bitcoin’e yatırımın mantıklı olduğunu ya da çoktan Bitcoin yatırımı yapmış olduğunu açıklıyor. Kurumsal yatırımcılar için hizmet veren LMAX Digital gibi platformların yanı sıra kripto para yatırım fonları da her geçen gün hem müşteri hem değer kazanıyor.

Digital Currency Group kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Barry Silbert bugün buna dikkat çeken bir tweet paylaştı ve hem Grayscale Investments’ın hem de Genesis’in son zamanlarda artan sayıda milyarder müşterisi olduğuna dikkat çekti. Grayscale geçtiğimiz günlerde yönetimi altında 500 binden fazla Bitcoin olduğunu, tüm kripto para yatırım ürünlerinde ise 18 kasım itibarıyla toplam 10.8 milyar dolarlık fon bulunduğunu açıkladı.

Blockfolio Barry Silbert’ın attığı tweete yanıt olarak, Grayscale Investments’ın şu an Satoshi Nakamoto’nun sahip olduğundan çok daha fazla Bitcoin’i elinde tuttuğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!