Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Larsen Yanıtladı: 500 Milyon Ripple (XRP) Nereye Gitti?

Ripple Eski CEO’su ve yatırımcı Chris Larsen, çeşitli kripto para hizmetleri sunan Manhattan merkezli bir şirkete yaklaşık 500 milyon XRP coin gönderdi.

Whale Alert isimli Twitter botu Ripple şirketinin eski CEO’su Chris Larsen’ın bilinmeyen bir hesaba 499 milyon 999 bin 976 adet XRP yollandığını paylaştı. Chris Larsen ise bu bilginin oraya çıkmasından sonra yaklaşık 500 milyon XRP yolladığı hesabı Twitter üzerinden açıkladı.

ripple-xrp

Eski CEO yaklaşık 116 milyon dolarlık XRP tokenı, New York Digital Investment Group adlı firmaya yolladığını açıkladı. Firmanın, seçkin yatırımcılara varlık yönetimi gibi hizmetler sunan Manhattan merkezli bir kripto para yatırım danışmanlığı şirketi olduğu biliniyor.

Larsen, attığı tweette şirketin kurucularını bir süredir tanıdığını söyledi ve firmaya övgüler yağdırdı. Eski CEO, şirketin hem güvenlik hem de kurumsal standartlarından çok etkilendiğini söyledi. New York Digital Investment Group, 2018’de aldığı BitLicense ile Bitcoin’in en büyük kurumsal yatırımcılarından biri konumunda bulunuyor.

Sizin CEO’nuz Bir Melekti

Ripple eski CEO’su Chris Larsen, aynı zamanda bir ‘melek yatırımcı’. Melek yatırımcı, start-up firmalara yatırım sağlayan ve bu işletmelerin gelişmeleri için yardımda bulunan yatırımcılara verilen bir addır. İşte Chris Larsen da, kripto para sektöründe birçok yeni başlayan firmaya yatırım yardımı sağlıyor.

Larsen, yalnız bir melek yatırımcı değil aynı zamanda kripto para sektöründe en zengin insanlardan biri. Chris Larsen, Forbes 400 listesinde yer alan tek kripto para milyarderi olarak biliniyor.

Eski CEO Larsen, 2018 yılında Ripple Labs kurucusu olarak 5.19 milyar XRP aldı. XRP fiyatı, kendi rekor seviyesini gördüğünde Larsen’ın elindeki net değer 60 milyar doların üzerindeydi. XRP rekor fiyatından %92 oranında düşüş göstermiş olsa da, melek yatırımcı hala kripto para dünyasındaki en zengin kişi olmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment