Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger Büyümeye Devam Ediyor: 1,3 Milyon Cüzdan Satıldı!

Kripto para piyasalarında en fazla ihtiyaç duyulan şeylerden birisi de, hiç şüphe yok ki donanım cüzdanları. Kullanıcıların borsa ile etkileşimini sadece anlık trade noktasına sabitleyen ve portföylerinin genelini borsadan ziyade offline bir mecrada güvende tutmalarına yarayan cüzdanlar, giderek daha fazla ilgi çekmeye başladı.

Son olarak, donanım cüzdanı üreticisi Ledger’dan satış verileri geldi. Şirketin CEO’su Eric Larcheveque, güncel satış rakamlarını açıklarken, sektöre olan talebin giderek artmaya başladığını belirtti. Başarılı yönetici şöyle konuştu:

”Bu donanım cüzdanları son derece güvenilir, fazla pahalı olmayan, taşınabilen ve bir de kağıt cüzdanla desteklenen, oldukça başarılı bir ürün. Bu sebeple de bu ürünler son dönemde ciddi bir popülarite artışı yaşıyor ve kripto para sektöründe yavaş yavaş bir standart, bir gereklilik haline geliyorlar.”

Larcheveque, bu yılın başından bu yana toplamda 1.3 milyon adet Ledger Nano S sattıklarını belirtirken, otoritelere göre Ledger bu alanda şu an için rakipsiz. Zaten çok fazla bir rekabetin en azından şimdilik olmadığı sektörde, yaptığı işin karşılığını fazlasıyla alan şirketin daha kaliteli ürünler çıkarmak için de çalışacağı belirtiliyor.

Amsterdam’daki Schippol Havaalanı’nda Duty Free shopta da satılarak ününü kripto para dünyasının da dışına taşımayı başaran Ledger, daha fazla büyümek ve daha yeni pazarlara da hitap edebilmek için çalışmalarını arttırdı. Ledger’a yeni bir rakip çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment