Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger CEO’su: Binance Hacklenmesi Sonrası Satışlar İki Katına Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance‘nin hacklenmesinin yarattığı güvenlik endişeleri, kripto para donanım cüzdanı ve yazılım üreticisi Ledger‘ın satışlarına ciddi etki etmiş gibi gözüküyor. Ledger CEO’su Pascal Gauthier New York içerisinde düzenlenen Atomic Swap etkinliğinde yaptığı açıklamalarda bu saldırının nispeten kendilerine fayda getirdiğini ima etti.

”Binance hacklendi ve bunun hacklendiği gün bizim satışlarımız iki katına çıktı.”

Binance konu hakkında saldırı sonrası yaptığı açıklamada saldırganların API, 2FA ve çekim işlemleri ile ilgili zaaflardan yararlandığını ve buna cevap olarak ”önemli değişimler” yapacaklarını dile getirdi. Gauthier, Ledger’in satış artışının sadece Binance hacklenmesi ile ilgili olmadığını ve buna ek olarak kripto paraların geleceğin parası olarak görülmesinin ve insanların bunları en güvenli şekilde depolamak istemesinin de önemli olduğunu ifade etti.

”Biz Ledger’de bu kripto paraları korumak için yeterli güvenlik olduğunu düşünmüyoruz. Biz bunun mükemmel bir teknoloji olduğunu ve büyük ihtimalle özel anahtarların uç noktasının korumasında bir zayıflık olduğunu düşünüyoruz.”

Bütün bunlara ek olarak güvenlik açısından mümkün olan en iyi imkanları ve hizmetleri sunduklarını açıklayan Ledger CEO’su, teknolojinin ilerlemesi ile kendilerinin de ilerleyeceğini taahhüt etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment