Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger, Kanada Borsası ile İş Birliği Yapıyor

Fransa merkezli donanım cüzdanı üreticisi Ledger, Kanada merkezli bir kripto para borsası ile iş birliği anlaşması imzaladı. Kanada otoriteleri tarafından tam regüle edilmiş olan National Digital Asset Exchange (NDAX) adlı şirkete kripto para alt yapı hizmeti verecek olan Ledger, bu hizmeti vermek için kendisinin kurumsal yatırımcı seviyesindeki programı Ledger Vault’u kullanacak.

Hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılara hizmet veren borsa için, bu tarz bir sistemi entegre edeceklerini açıklayan Ledger yetkilileri, bu sayede NDAX’daki müşterilerin kripto para cinsinden varlıklarının güvenli bir şekilde depolanmasının önünü açmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında konuşan NDAX kurucusu ve CEO’su Bilal Hammoud, son dönemde yaşanan yüksek profilli ve miktarlı kripto para hack olaylarının, bu alandaki farkındalığı iyice arttırdığını ifade etti. Hammoud, müşterilerin de artık daha güvenli bir kripto para depolama hizmeti istediklerinin altını çizerken, bu yüzden de sektörde usta bir isim olan Ledger ile anlaştıklarını notdüştü.

Ledger Vault’un yapılan iş birliği sonrasında borsadaki Bitcoin ve XRP de dahil olmak üzere tüm kripto paralar için hizmet vereceği de ifade edildi.

Bilindiği gibi Fransa merkezli donanım cüzdanı üreticisi, daha önce de Hong Kong merkezli bir şirket olan Legacy Trust ile anlaşmış ve kurumsal yatırımcılar için kripto para saklama ve depolama hizmeti sunma yolunda önemli bir adım daha atmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment