Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger’ın Ürünleri Artık Kripto Para ile Satın Alınabiliyor

Kripto para cüzdanı üreticilerinden Ledger, yine kripto para sektöründe faaliyet gösteren Crypto.com ile işbirliği yapmaya başladı. İkili, kripto para ödemelerini kolaylaştırmak için yeni bir uzlaşma belgesi imzaladı.

Ödemeler Daha Kolay

Hong Kong merkezli ödeme şirketlerinden Crypto.com, kripto para sektörünün önde gelen şirketlerinden Ledger ile işbirliği yapmaya başladı. Ledger bu yeni işbirliği doğrultusunda Crypto.com’un Pay adlı platformundan faydalanacak.

Ledger kullanıcıları bu yeni anlaşma sayesinde şirket ürünlerini satın alırken kripto para ile ödeme yapabilecekler. Ledger, bu özelliğin pek çok müşterisini memnun edeceğine inanıyor.

Cointelegraph’a göre Ledger bu konu hakkında bir basın duyurusu yayınladı ancak tam olarak hangi kripto paraların kullanılabileceği konusunda bir bilgi vermedi. Crypto.com’un Wallet platformunda toplamda yedi itibari, altı adet ise kripto para destekleniyor.

Crypto.com’un Medium profiline baktığımızda Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), Monaco Coin (MCO) ve şirketin kendi tokenı olan Crypto.com Chain’in (CRO) desteklendiğini görüyoruz.

Ledger’ın CEO’su olan Eric Larchevéque, şirket müşterilerinin bir süredir kripto para ile ödeme yapmak istediklerini belirtiyor ve Ledger’ın attığı bu adımın son derece “doğal” olduğunu vurguluyor.

Ledger bundan kısa bir süre önce kurumsal müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek için New York’ta bir ofis açtı. Şirket, bu ofisi yönetmesi için Intercontinental Exchange’in (ICE) eski yöneticilerinden olan Demetrios Skalkotos’u bünyesine kattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment