Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waves 120 Milyon Dolar Yatırım Topladı, Fiyatta Yüzde 30’luk Artış Var

Küresel Blockchain platformlarından Waves, Vostok adıyla geliştirdiği yeni projesi için özel bir yatırım turu düzenledi ve 120 milyon dolar civarında yatırım aldı.

“Evrensel bir Blockchain projesi” olan Vostok; hem kendi Blockchain platformuna hem de kendi sistem entegrasyonuna sahip durumda. Bu araç sayesinde platformun gelişim ve optimizasyon süreci çok daha basit hale geliyor.

Projenin başlıca amaçlarından biri Waves’in ürettiği teknolojiyi ticari ve kamusal bilgi teknolojileri sistemlerine entegre etmek. Waves Platform bu yeni proje sayesinde yapay zeka, nesnelerin interneti, Blockchain gibi çeşitli alanlar üstünde çalışmalar yürütebilecek.

Yatırımın Faydaları

Waves yılın başında geliştirmeye başladığı bu projeyi 2019’un başında kullanıma hazır hale getirmeyi hedefliyor. Bu proje için özel bir yatırım turu düzenleyen Waves’e süreç boyunca Londra merkezli finans şirketlerinden Dolfin destek verdi.

Dolfin CEO’su Denis Nagy, konu hakkında bazı açıklamalarda bulunarak Blockchain sektöründeki “finansal altyapının” eksikliğinden bahsetti ve bu alanda yatırım almanın bir hayli zor olduğunu belirtti.

Finance Magnates tarafından “dünyanın en hızlı Blockchain’i” olarak gösterilen Waves, her ne kadar zor olsa da bu sürecin altından kalkmayı başardı. Bu yatırım turu, Waves’in piyasa fiyatını da olumlu yönde etkiledi.

Yatırım haberlerinin çıkmasıyla birlikte Waves’in fiyatında yüzde 30 oranında artış görüldü. Piyasa değeri bakımından piyasanın en büyük 19. kripto parası olan Waves, an itibariyle 4.28 dolardan satışa sunuluyor ve 428 milyar dolar gibi bir piyasa değerine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment