Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Libra, Bounty Programı Başlattı: Ödül 10 Bin Dolar

Facebook, kripto parası olarak fonksiyon göstermesi beklenen Libra ile ilgili olarak yeni bir hamle yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Libra ağındaki açıkların keşfedilmesi ve Facebook’a bildirilmesi için bir bounty programı düzenleneceği ifade edilirken, bu program ile birlikte Facebook’un 10 bin dolara varan ödüller dağıtacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Libra Vakfı yönetim kurulu üyesi Diogo Monica, keşfedilen ve raporlanan bug’a göre, fiyatların da değişiklik göstereceğini ifade ederken, şunları söyledi:

”Elbette bu vereceğimiz ödüller buglara göre değişecek. Bu durumu, aslında Libra topluluğu ile iletişime geçmek için harika bir fırsat olarak görüyoruz. Bu sayede topluluk ile etkileşim artışı sağlayacağız. Aynı zamanda da herkesin bu işin bir parçası olduğunu hissetmesini sağlamak da amaçlarımız arasında yer alıyor.”

Calibra’nın güvenlik yönetiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi Aanchal Gupta ise, birçok farklı geliştiricinin fikirlerini merakla beklediklerini ifade ederken, şu sözleri kullandı:

”Bizim için ne kadar fazla geliştirici ile etkileşime geçersek, o kadar iyi olacak. Çünkü bu sayede birbirinden farklı kişiler ile etkileşim kuracağız. Her birinin konuya farklı bakış açıları var. Biz de bunları anlamak ve görmek istiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment