Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LINK YFL ve YFII Fiyatları OKCoin Haberi ile Yükseldi

Dünyanın önde gelen kripto para platformlarından biri olan OKCoin LINK, YFL ve YFII müjdesini verdi. Üç altcoin de bu duyurudan olumlu etkilendi.

En popüler kripto para borsalarından OKCoin Medium üzerinden yaptığı resmi açıklama ile yakında daha fazla DeFi tokenının listeleneceğini duyurdu. Kullanıcılarının taleplerini ve kripto para dünyasındaki trendleri takip etmek istediğini öne süren OKCoin; Chainlink (LINK), YF Link (YFL) ve DFI.money (YFII) coinlerinin borsada yer alacağını müjdeledi. Yayınlanan açıklamada, tam olarak bir tarih verilmese de “yakında” tabiri kullanıldı. OKCoin daha önce de DeFi’ya olan desteğini yakın zamanda Compound (COMP), yearn.finance (YFI) ve Uniswap (UNI) tokenlarını listeledi.

OKCoin Kullanıcıları DeFi Coinlerini Portföylerine Rahatça Ekleyebilecek 

OKCoin dünyanın her yanındaki kullanıcılarının rahatça DeFi dünyasına ulaşabilmeleri için bu adımı attıklarını belirtiyor. Kullanıcılar OKCoin üzerinden hesaplarına para yatırarak DeFi varlıklarını kolayca portföylerine ekleyebilecekler. OKCoin yatırımcıların ve traderların DeFi protokollerini güvenli, lisanslı ve global olarak düzenlenmiş olan OKCoin platformunda alıp satabileceklerini söyledi.

Yapılan resmi açıklamaya göre listelemede yer alan pariteler başlangıç için; LINK/USD, YFL/USD VE YFII/USD şeklinde olacak. Bu 3 altcoin ise OKCoin haberlerinin ardından kayda değer bir yükseliş gösterdi.

Chainlink (LINK)

Toplam piyasa deperi 4.5 milyar dolara yaklaşan LINK, node denen düğüm işlemlerinin yapılmasında ödeme olarak kullanılabilen ve oracle hizmeti sağlamak için teminat olarak stake edilebilen bir DeFi protokolüdür.

En değerli kripto paralar listesinde 7. sırada yer alan ve şu an 1 numaralı DeFi coini olan Chainlink (LINK), OKCoin haberinin de etkisi ile son 24 saatte %5’e yakın artış gösterdi. Son 7 günde ise %20’ye yakın yükseliş gösteren LINK şu an 11,41 dolardan alınıp satılıyor.

OKCoin-LINK-YFL-YFII
Chainlink için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

YF Link (YFL)

YF Link, kullanıcılara likidite ve yield farming modeli için LINK stake etmeyi vadeden yearn.finance projesinden forklanan bir platformdur. YFL tokenının bir kripto para borsası tarafından listelenmesi ilk kez OKCoin tarafından gerçekleştirilecek.

Son 24 saatte hatırı sayılır derece yükselen YF Link tokenı, 431 dolardan işlem görüyor. YFL, OKCoin duyurusun da büyük etkisi ile geçtiğimiz 1 gün içinde yaklaşık %23 artış gösterdi. Piyasa değeri şu an için 20.4 milyon doların hemen altında seyretse de YFL, DeFi yatırımcıları için önem arz ediyor.

OKCoin-LINK-YFL-YFII
YF Link için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

DFI.money (YFII)

YFII, DFI.money platformunun yönetişim (governance) tokenıdır. Yearn.finance kodundan forklanan YFII, tokenların eşit dağılımını sağlamak; madencilik ve yield farming modeli için bir halving görevi gören bir kripto paradır.

Son 24 saatte %14’e yakın artış gösteren YFII şu an 2 bin 500 dolar sularından alınıp satılıyor. Toplam piyasa değeri 97 milyon dolar olan YFII’nin 1 günlük işlem hacmi ise ortalama 317 milyon dolara denk geliyor.

OKCoin-LINK-YFL-YFII
DFI.money için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!