Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin, Casa LN Düğümü Desteği İle Lightning Network’e İlerliyor – Sıra Bitcoin’de Mi?

Litecoin yakın zamanda Lighning Network‘e doğru büyük bir adım daha attı ve teknolojiyi iyice benimsedi.

Yapılan açıklamada Litecoin’in bu yılın sonunda Casa Lightning Düğümü desteğine kavuşacağı belirtilmekte. Casa Lightning düğümü teknik olarak Lightning Node üzerinde çalışan ve ağ içerisinde ödeme alıp göndermeyi sağlayan ”hepsi bir arada” bir çözüm.

Bitcoin’in Lightning Network’ü, Bitcoin blockchain’i üzerine kurulmuş olan 2. katman bir teknoloji. LN teknolojisi ile LN ağı üzerindeki iki ağ arasında ek ödeme kanalları açılabilmekte. Kanal içerisinde gerçekleşen işlemler Bitcoin’in ana blockchain ağına gönderiliyor ve orada güncelleniyor. Bu durum da teoride daha hızlı işlem hızı sağlayıp, ağın tıkanıklığını önlüyor.

Litecoin Foundation‘un kurucusu ve piyasanın tecrübeli isimlerinden Charlie Lee, Litecoin’in Casa ürününe olan desteğini belirtmek için bir tweet attı ve Casa ekibinden anında cevap geldi.

Ekip Litecoin desteği hakkında çalışmaların devam  ettiğini ve bu yılın dördüncü çeyreğinin başlarında piyasaya sürüleceğini ifade etti.


 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Burhan
    Posted 06 Eylül 2018 - 10:00 10:00

    Bütün haberlerinizi ilgiyle takip ediyorum bu piyasanın maniplasyonun tam ortasında olduğunu hepimiz biliyoruz ama sizden ricam yabancı kaynaklara bizi mecbur etmeyin stellar ibm ortaklığını siz 3 gün sonrasında verdiniz bu piyasa anlık haberlerle hareket ediyor her şey için teşekürler

Leave a comment